✓ Werkblad voor bedrijven

✓ Maatwerk keukenbladen

✓ Handwerk werkbladen

Interblad zorgt voor een vakkundige renovatie van de keuken van uw bedrijf. Hiermee wordt het hart van uw bedrijf voorzien van een nieuwe look die past bij de sfeer die u wilt creëren. Geen vraag gaat ons te ver. Wij denken juist graag buiten de bekende mogelijkheden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Neem contact met ons op

Verzorgingshuis Amersfoort

Zorg met ons voor een goede renovatie van de keuken van uw bedrijf

Bij de renovatie van een keuken komt veel kijken. Of de keuken in uw bedrijf nu groot of klein is; het renoveren vraagt om een goed doordacht plan en het gebruik van de beste materialen. Ongeacht de maten van de ruimte, leveren wij maatwerk keukenbladen. Deze keukenbladen produceren wij nog altijd handmatig van onder andere HPL, composiet en graniet. Bij de keuze voor een granieten keukenblad, is een randafwerking van graniet uiteraard ook mogelijk.

Verzorgingshuis Zwolle
Verzorgingshuis Zwolle

Benader ons om uw bedrijfskeuken vakkundig te renoveren

De renovatie van de keuken laat u over aan de vakmensen van Interblad uit Kampen. Wij beschikken over de mooiste grondstoffen voor uw keukenbladen. Bel ons voor alle mogelijkheden via 0383371271 of stuur een e-mail naar info@interblad.nl. Ook voor verdere interieurbouw passend bij uw keuken helpen wij u graag. Wij bespreken graag alle opties met u.