✓ Werkblad voor bedrijven

✓ Maatwerk keukenbladen

✓ Specialist interieurbouw

Interblad B.V. in Kampen is uw partner bij de inkoop van aanrechtbladen. Elk onderdeel van uw (bedrijfs) keuken draagt bij aan de sfeer en uitstraling van de keuken, dus ook het aanrechtblad. Onze collectie bestaat uit kwalitatief hoogwaardige aanrechtbladen. Aanrechten worden nou eenmaal intensief gebruikt en daarom bieden wij u alleen het beste materiaal. Wij voorzien u graag van advies.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Neem contact met ons op

Sporthal Epe

Inkoop van diverse aanrechtbladen

Onze keukenbladen zijn te verkrijgen in verschillende materialen. De keuze voor het soort materiaal aanrechtblad vraagt om een doordachte afweging, want elke soort heeft zijn eigen karakteristieke uitstraling en eigenschappen. Wij begrijpen dat u een aanrechtblad wilt dat past bij uw bedrijfskeuken en uw bedrijf zelf. Daarom helpen wij u graag bij de inkoop van de juiste aanrechtbladen. Door de jaren heen hebben wij al verschillende keukenbladen voor bedrijven mogen realiseren.

Soorten aanrechtbladen

Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten aanrechtbladen. Wij hebben een ruim assortiment aan materialen, onder andere het populaire HPL keukenblad. Van dit materiaal hebben wij meer dan 100 kleuren op voorraad. Daarnaast kunt u ook denken aan rvs, natuursteen, composiet, glas en natuurlijk veel meer.

Vlak werkblad 20mm met aluminium underlay en aluminium waterkering rand
Massief houten keukenblad

Neem contact op met uw specialist in keukenbladen en interieurbouw

Zoekt u nog een partner voor interieurbouw? U kunt naast de inkoop van aanrechtbladen ook bij ons terecht voor het vervaardigen van speciaal (kantoor)meubilair of toonbanken. Wij bieden maatwerk van hoogwaardige kwaliteit aan. Voor ons is geen uitdaging te groot en wij gaan graag voor u aan de slag. Informeer naar de mogelijkheden voor uw werkblad door contact met ons op te nemen. Ook zijn wij bereikbaar via 0383371271.