✓ Werkblad voor bedrijven

✓ Maatwerk keukenbladen

✓ Specialist interieurbouw

Interblad in Kampen is uw partner bij de inkoop van hoogwaardige aanrechtbladen. Als toonaangevende leverancier voor bedrijven bieden wij aanrechtbladen tegen scherpe prijzen aan. Wij hebben een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige aanrechtbladen van diverse materialen zoals graniet, composiet en keramiek. Wij voorzien u graag van advies.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Mail ons Bel ons

Sporthal Epe

De inkoop van duurzame en veilige aanrechtbladen doet u bij ons

Bij de inkoop van onze aanrechtbladen letten we erop dat onze keukenbladen zijn gemaakt van de beste materialen en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. U kunt er dus altijd op vertrouwen dat u bij ons een duurzaam en veilig product koopt. Wanneer u bij ons aanrechtbladen bestelt, zorgen we ook voor een snelle levering.

Soorten aanrechtbladen

Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten aanrechtbladen. Wij hebben een ruim assortiment aan materialen, onder andere het populaire HPL keukenblad. Van dit materiaal hebben wij meer dan 100 kleuren op voorraad. Daarnaast kunt u ook denken aan rvs, natuursteen, composiet, glas en meer. Bent u benieuwd naar de aanrechtbladen die we gerealiseerd en geleverd hebben? Bekijk ons portfolio met keukenbladen.

Vlak werkblad 20mm met aluminium underlay en aluminium waterkering rand

Massief houten keukenblad

Neem contact op met uw specialist in keukenbladen en interieurbouw

Bij ons zit u goed voor de inkoop van aanrechtbladen, maar wij zijn ook uw partner voor interieurbouw. Wij bieden maatwerk van hoogwaardige kwaliteit aan. Voor ons is geen uitdaging te groot en wij gaan graag voor u aan de slag. Informeer naar de mogelijkheden door met een van onze medewerkers te bellen via 0383371271.