• Interblad keukenbladen en interieurbouw

WIE ZIJN WIJ?

Interblad is een betrouwbare partner voor keukenbladen, balies, speciaal- en projectmeubilair. Ons werk is van het hoogste niveau.

Interblad bewijst jaar na jaar dat zij kwaliteit leveren. Want al sinds wij in 1982 startten, wandelen klanten tevreden onze voordeur uit. De drie oprichters: Jan Heijink, Albert Kroon en Herman Eibrink maakten de keukenbladen nog met de hand. Toen al was er grote vraag naar onze keukenbladen en het bedrijf groeide gestaag. Nu werken er bijna acht keer zoveel mensen dan in 1982. De sfeer is nog hetzelfde en de kwaliteit is alleen maar verbeterd. Mede door de aanschaf van de CNC machines zijn de mogelijkheden alleen maar toegenomen. Geen vorm, bocht of ronding is te gek. Alles is mogelijk.

De juiste mensen zitten op de juiste plek bij Interblad. De lijnen zijn kort. De mensen zijn flexibel. Een compact en overzichtelijk bedrijf. Bovendien een bedrijf waar u nog echt vakwerk tegen komt. Maatwerk met liefde gemaakt.

Kijk in ons portfolio naar diverse referentie projecten op het gebied van interieurbouw.

  • LEVERANCIER VAN KWALITEIT MAATWERK

    Interblad staat al jaren voor kwaliteit, korte levertijden, flexibiliteit, ervaring en kennis.

  • MAAT IS MEESTERSCHAP

    Meesterschap moet je niet met mooie woorden onderbouwen, maar met daden en feiten. Daarom zijn wij ISO 9001 gecertificeerd en leveren we veel producten met het FSC®-C105617 certificaat.

ONZE MAAT IS MEESTERSCHAP

Actief in een branche waar massaproductie meer en meer de maat wordt, staat Interblad al sinds 1982 voor maatwerk in kleine oplagen. Wij kunnen nagenoeg al uw ideeën vormgeven op het gebied van keukenwerkbladen, balies en speciaal projectmeubilair. In vrijwel elk gewenst materiaal. Uw wensen gaan ons niet snel te ver. Onze machines worden namelijk niet aangestuurd door computers die weinig marge laten voor ambacht en creativiteit, maar door mensen met liefde voor hun vak.

Voor onze vakmensen zijn uw ideeën een uitdaging. Innovaties worden daarbij niet geschuwd. Ze dienen ter vergroting van de kennis en het vakmanschap. Zodat we in de toekomst nog meer wensen kunnen vervullen. Want nee verkopen we niet graag, maar wel maatwerk in optima forma.

Interblad levert uitsluitend aan bedrijven en keukenspeciaalzaken. Indien u als particulier graag gebruik wilt maken van onze diensten dan verwijzen wij u graag door naar een van onze verkooppunten.