Interieurbouw

  • Balies

    Interieurbouw - Projectmeubilair - Balie
  • Kastenwanden

    Interieurbouw - Projectmeubilair - Kastenwand

Op zoek naar keukenbladen of interieurbouw?

Partner voor interieurbouw

Interblad in Kampen is uw partner voor interieurbouw. Als u ons inschakelt, profiteert u van maatwerk van hoogwaardige kwaliteit bij het realiseren van een keuken en interieurbouw. Ons maatwerk zorgt voor klanten in geheel Nederland die hun tevredenheid niet onder stoelen of banken steken. Tevreden klanten willen wij ook tevreden houden en daarom bieden wij landelijke service voor het realiseren van een (bedrijfs) keuken of voor andere interieurbouw.

Welke voordelen biedt een partner voor interieurbouw?

Wij zijn specialist in de interieurbouw en bij het realiseren van een keuken en bij ons ontvangt u maatwerk. Wij zorgen voor het vervaardigen van keukenbladen, tafelbladen, achterwanden of zorgen voor het inbouwen van spoelbakken. Kies bijvoorbeeld voor een HPL keukenblad. Vanzelfsprekend komen wij onze afspraken na wat betreft de prijs en levertijd. U profiteert pas maximaal van ons meesterschap wanneer u ons niet alleen inschakelt voor een sfeervolle (bedrijfs) keuken, maar ook voor interieurbouw zoals meubilair of toonbanken. Hier komen voor ons alle disciplines tezamen wat betreft handvaardigheid, materiaalkennis, creativiteit en plezier in het werk. Vraag gerust naar ons portfolio met referentieprojecten. Als partner in de interieurbouw hebben wij al mooie projecten mogen realiseren in de horeca, verzorgingstehuizen en voor bedrijven.

Informeer naar de mogelijkheden voor interieur en keukens

Wij gaan graag een samenwerking met u aan wanneer u zoekt naar een partner voor interieurbouw. Wij leveren uitsluitend aan bedrijven en keukenspeciaalzaken. Kwaliteit, korte levertijden, kennis en flexibiliteit zijn belangrijk voor ons en dit ziet u zeker terug bij een samenwerking. Uw ideeën voor een (bedrijfs) keuken of voor interieurbouw zijn meer dan welkom. Naast het zijn van uw partner voor interieurbouw, geven wij u ook graag advies bij de inkoop van aanrechtbladen. Stuur een e-mail naar info@interblad.nl om de mogelijkheden met ons te bespreken.