Lorreine spoelbak kopen

Wilt u een Lorreine spoelbak kopen? Interblad in Kampen helpt u hier graag mee als leverancier in aanrechtbladen en als specialist in interieurbouw. Door onze jarenlange ervaring bewijzen wij elke keer weer dat we kwaliteit en vakwerk leveren. Voor advies en ideeën staan wij voor u klaar.

Op zoek naar keukenbladen of interieurbouw? 

Lorreine spoelbak kopen voor uw bedrijfskeuken

Wij zijn de expert in keukenbladen, maar wij bieden ook verschillende spoelbakken aan. U maakt een goede keuze door de Lorreine spoelbak te kopen. De Lorreine spoelbakken van roestvrijstaal zijn te verdelen in twee series: de R serie en de VK serie. Binnen deze series zijn er verschillende soorten spoelbakken te vinden zoals vierkante, anderhalve en dubbele spoelbakken. De spoelbakken zijn inclusief een easyclean wandoverloop en een plugset. Wilt u liever een andere stijlvolle spoelbak? Kies dan bijvoorbeeld voor de Reginox spoelbak.

Uw keukeneiland renoveren

Heeft u een keukeneiland? Dan wilt u vast en zeker dat het keukeneiland een fijne uitstraling heeft en past bij uw wensen. Naast het leveren van spoelbakken, vervaardigen wij ook het werkblad voor uw keukeneiland. Bent u benieuwd naar de projecten die wij hebben gerealiseerd? Bekijk dan ons portfolio.

Informeer naar de mogelijkheden voor spoelbakken

Al sinds 1982 leveren wij maatwerk keukens. Wilt u een Lorreine spoelbak kopen? Voor onze vakmensen is geen uitdaging te groot en wij geven graag advies. Bekijk samen met ons naar de opties en materiaalkeuze. Bel gerust naar 0383371271 zodat een van onze medewerkers u kan helpen.