Reginox spoelbak kopen

Wilt u een Reginox spoelbak kopen? Een keuken is vaak het visitekaartje en wordt dagelijks gebruikt. Interblad in Kampen is de leverancier van spoelbakken voor bedrijven en keukenspeciaalzaken. Wij zijn uw partner voor de realisatie van (bedrijfs) keukens en andere interieurbouw. Geen uitdaging is ons te groot en wij kijken graag samen naar uw wensen.

Op zoek naar keukenbladen of interieurbouw?

Reginox spoelbak kopen voor uw bedrijfskeuken

Wij zijn leverancier in keukenbladen, maar wij bieden ook verschillende spoelbakken aan. Zo maakt u een goede keuze door de Reginox spoelbak te kopen. Deze spoelbakken van roestvrij staal hebben meerdere uitvoeringen. Kies voor een ronde, vierkante, anderhalve of dubbele spoelbak. De spoelbakken zijn inclusief wandoverloop en een plugset. Wilt u liever een andere moderne spoelbak? Kies dan bijvoorbeeld voor de Lorreine spoelbak.

Uw specialist voor interieurbouw

Naast specialist voor uw bedrijfskeuken, zijn we ook uw partner voor interieurbouw. Over de jaren heen hebben we een mooi portfolio ontwikkeld met verschillende referentieprojecten. Denk hierbij aan het realiseren van balies en speciaal (kantoor)- en projectmeubilair voor verschillende bedrijven.

Neem contact met ons op voor het kiezen van uw spoelbak

Zoekt u een specialist voor het vervaardigen van keukens of voor interieurbouw? Wij bieden kwalitatief hoogwaardig maatwerk aan. Wij helpen u graag bij het kopen van een Reginox spoelbak. Informeer naar de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar info@interblad.nl.